/  Lomi Lomi Samudra massage

Lomi Lomi Samudra massage

duurtijd + prijs:
1u = 65€
1u15 = 80€
1u30 = 95€

Deze inspirerende massagevorm is gebaseerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage met een vleugje van technieken uit de oosterse bewegingsleer Tai Chi. De Samudra massage is een massage als de oceaan; met vloeiende, ritmische en harmonieuze bewegingen die voor een diepe ontspanning van lichaam en geest zorgen.

Massage geïnspireerd op de oceanen

‘Samudra’ is Sanskriet voor ‘oceaan’. Welke associaties roept de oceaan bij jou op? Associaties als het samenvloeien van water, vloeiende bewegingen, rust, harmonie en diepgang zijn allemaal van toepassing op de Samudra massage. Je gebruikt tijdens deze massage voornamelijk je onderarmen en ellebogen. Je glijdt hiermee over het hele lichaam. De massagetechnieken zijn geïnspireerd op de bewegingen en het ritme van een rustige oceaan. Het uitvoeren van een samudra massage heeft veel weg van een dansritueel, waarin de oceanen nagebootst worden.

Ontspanning en huidverbetering

De Samudra massage zorgt voor een diepe ontspanning, op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het voedt de levenskracht en vergroot de weerstand. Daarnaast is het ook een doeltreffende vorm van bindweefselmassage. Dit komt omdat men een gevoel creëert van een stevigere massage die toch puur op ontspanning werkt. Het bevordert de bloedcirculatie, verbetert de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de conditie van de huid wordt verbeterd en waardoor de huid strakker en gladder wordt. Kortom; één van de mooiste massagevormen die een compleet gevoel van welzijn geeft.