/  Stoelmassage

Stoelmassage

PRIJS + duurtijd:
25€/ PP – 20min

Hoewel een stoelmassage gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage maar tussen de 15 en 20 minuten duurt, is de uitwerking zeer diepgaand. Met behulp van de drukpunt massagetechnieken wordt de opgebouwde spanning in de nek, schouders, rug, armen en hoofd los gemasseerd. Stoelmassage stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof wordt bevorderd, terwijl tegelijkertijd de afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd. Ook het immuunsysteem krijgt een boost. Een korte stoelmassage ontspant en geeft nieuwe energie. Behalve dat stoelmassage problemen door stress kan verzachten, heeft het ook een preventieve werking.

De beperkte duur van de massage en het feit dat de ontvanger de kleren aanhoudt, maken deze behandeling ideaal voor werknemers. De stoelmassage neemt immers weinig tijd in beslag, terwijl de weldadige effecten op korte termijn vrij verregaand kunnen zijn.

Waarom stoelmassage bij jou op het werk?

 

Het is een ideale en zinvolle manier om je waardering en betrokkenheid te tonen aan je werknemers. Het geeft hen het gevoel dat er ook tijdens het werk aandacht wordt besteed aan hun gezondheid. Een stoelmassage is de uitstekende manier om in een drukke en stressvolle tijd een moment van ontspanning in te lassen.

Daarnaast zijn stoelmassages ook fiscaal aftrekbaar, wat het nog interessanter maakt. Je kan het aanbieden als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk, verjaardagstractatie enz of je verdeelt de kosten met de werknemer, tal van mogelijkheden dus.