/  Wie is Kaia
Katleen
KAIA Massagepraktijk in het groene en rustige Sint-Lievens-Esse is een jeugddroom die uitkomt. Sinds mijn tienerjaren droomde ik van een eigen massagepraktijk.

KAIA staat voor zee in het Hawaïaans, of ook voor puur en maagdelijk in het Scandinavisch. Een korte en krachtige naam met mijn eigen beginletter K die verwijst naar de rust en zen modus die ik jullie wil brengen, zoals het effect van de zee op de meeste mensen. Als fervent diepzeeduikster een ideale naam die staat voor wie ik ben en wat ik jullie kan bieden. Het element water staat voor  emotie. Een massage brengt rust, waarbij mijn doel is je emotie en gedachten te laten meevloeien met de golven van de zee. Totale ontspanning zal jullie overspoelen zodat je volledig ontspannen terug naar huis kan.


Warme handen,
Katleen De Clercq

Kaia3
Kaia2
Kaia1